Ze waren bezorgd om elkaar ... was dat niet duidelijk ?
Aquarel , 2017
Kunstreeks - Zwemmend Als Vissen
Omschrijving

Net zoals mensen vormen maanvissen koppels en beginnen dan aan een lange relatie … Hierbij wordt er duidelijk bezorgdheid getoond voor elkaar en wordt alles in het werk gesteld om elkaar te beschermen … het is mooi om dit gedrag te kunnen aanschouwen. Andere maanvissen worden vaak niet in de buurt geduld … en al zeker niet als er eitjes gelegd zijn.


In dit werk heb ik geprobeerd om deze ‘speciale band van affectie’ te tonen. Ik heb hierbij gebruik gemaakt van waterverf om een zeker speels karakter te behouden.


Materialen
Teken MediumWaterverf
OppervlakteDik Papier
ToolPenselen
Afmetingen21 29   CM
Dit kunstwerk kan je verzamelen
Bezorgdheid

Een originele, authentieke SEDAS in uw verzameling ?

Als kunstliefhebber is dit Uw kans.

Als kunstenaar streven we naar optimale kwaliteit en service. Onze originele werken zijn gegarandeerd authentiek en komen steeds met een authenticiteitscertificaat en contract zodat U zeker kan zijn van Uw aankoop - nu en in de toekomst.

KunstwerkAquarel , 2017
Afmetingen21 29   CM
Vraagprijs285    ( of in Crypto - ETH/LTC/XTZ/VET - prijs afhankelijk van markt, contacteer ons voor verdere inlichtingen )
Prijs InclusiefOrigineel Kunstwerk Certificaat van Authenticiteit Contract
Prijs ExclusiefInlijsting BTW Transport Verzekering
Advies
  1. Dit kunstwerk dient ingekaderd te worden om het te beschermen en een optimale levensduur te garanderen. Gelieve er rekening mee te houden dat dit een mogelijke aanzienlijke extra kost met zich te weeg zal brengen naargelang de grootte van het werk en de keuze van materialen. Deze extra kosten zijn niet inbegrepen in de vraagprijs. We kunnen desgewenst U helpen bij de keuze van passe partout, kader en glas. We werken hiervoor samen met een gekende inlijsterij.
Interesse in dit kunstwerk ? Neem contact met ons op en we bespreken hoe dit mooie werk het Uwe kan worden.

Contactformulier

Naam:
Email:
Telefoon (optioneel):
Onderwerp:
Bericht (optioneel):
 
In overeenstemming met de algemene verordening gegevensbescherming van de EU vragen wij uw toestemming om de gegevens op dit formulier voor een periode van 2 jaar te bewaren. We delen uw gegevens nooit met derden. Meer informatie over ons gegevensbeleid vindt u in ons privacy beleid.
 
GDPR Confirmatie
 

2017_SLF_003